Să ne cunoaștem mai bine


Copyright © Objects Data 2010

Bogdan Stan - Bogdan este calm. Câteodată este atât de calm încât te poate scoate din sărite. Cu o dibăcie numai de el ştiută, trece peste situaţiile dificile cu mare uşurinţă. Şi ce este cel mai important este ca le insuflă şi celor din jur aceeaşi stare de spirit. Eficienţa lui stă în anduranţa deosebită de care poate da dovadă. Lui Bogdan îi place foarte mult să programeze. Atât de mult încât renunţă la calitatea de şef şi o încearcă pe cea de coleg de echipă. Când juca CounterStrike o făcea sub numele de Ebola. Nimeni nu mai ţine minte de ce.

Vladimir Nicolici - Mai simplu, Vlad sau şi mai simplu Mike, deşi e tot din 4. Vlad poate să facă orice. De la a gândi o arhitectură hardware până la cele mai mici detalii ale unei implementări software. Totul se cristalizează in pattern-uri şi pentru orice poate exista o automatizare. Când nu merge cu prietenii la Formula 1, Vlad merge singur la Formula 1 sau alte competiţii auto şi nu numai. Are o maşină care concureaza la kilometraj autocarele care fac regulat Bucureşti-Londra iar Mike aşteaptă cu înfrigurare construirea podului ce ar lega Rusia de Alaska pentru a putea merge până la Las Vegas cu maşina. Când stă totuşi la birou produce soluţii de o calitate ireproşabilă.

Andrei Mustăţea - Matematician prin studii, violonist prin voinţa familiei şi fotbalist prin vocaţie, Andrei este un programator complex. Poate privi o problemă din orice aspect posibil şi dispune de o capacitate de muncă fantastică. În ciuda bărbii crescute recent şi a faptului că între prieteni este cunoscut şi sub numele de Alameida, Andrei nu este preot. Încă. Îi plac oamenii cinstiţi şi petrecerile cu prieteni şi băutură. Când nu joacă fotbal, Andrei programează. Este unul din cei mai calmi programatori cu personalitate dinamică care au existat până acum.

Radu Davidescu - Tătic profesionist, fotograf entuziast, fost vocal într-o trupă punk, cândva portar (de fotbal, da), certificat la un moment dat ca Scrum Master, Radu este cunoscut mai de toată lumea sub apelativul Grasu'. Oricât de evidentă ar fi aluzia el încă mai consideră că în tinereţe semăna perfect cu Brad Pitt. Una dintre puţinele calităţi ale lui Radu este că vorbeşte două limbi. Nu este vorba de romană si engleză pe care le stapâneşte cu dificultăţi ci de limbajul business şi cel al programatorilor. Cu un mix ciudat de educaţie (ASE si Liceul de Informatică) Radu reuşeste să înţeleagă şi să translateze comunicaţiile dintre business şi dezvoltare pentru a duce la bun sfârşit proiectele pe care le facilitează.

Login
[ De ce ești aici ? ]   [ Ce putem face pentru tine ? ]   [ Să ne cunoaștem mai bine ]   [ Următorul pas... ]index.htmlservices.htmlcontact.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3